Food

Krijg je van dit drankje zin in seks?

Krijg je van dit drankje zin in seks?

Foto: Shutterstock

Een elixir dat je schoonmaakt vanbinnen en tegelijk je seksdrive een boost geeft? Volgens Amanda Chantal Bacon bestaat het wel degelijk. Ze heeft het recept van haar brouwsel prijsgegeven in haar 'The Moon Juice Cookbook' en Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara en Jennifer Aniston zijn naar verluidt al fan.

Amanda Chantal Bacon is de uitbaatster van de hippe boetiek Moon Juice in Los Angeles waar ze allerlei heilzame producten verkoopt en waar de sterren kind aan huis zijn. Enkele van haar geheime elixirs geeft ze nu prijs in haar kookboek. Zo heeft ze een naar eigen zeggen met de Hot Sex Milk een magische lichaamsreiniger ontwikkeld, die bovendien die de "seksuele stroming in vrouwen en mannen doet ontbranden en prikkelt".

De actrices Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara en Jennifer Aniston zouden in elk geval fan zijn. Die eerste verkoopt de producten zelfs op haar lifestylewebsite Goop. Maar wie dat wil, kan er ook thuis mee aan de slag zonder zich de dure middeltjes aan te schaffen. Al moet je wel eerst de ongewone ingrediënten zien te vinden. Als basis wordt namelijk gebruik gemaakt van melk van pompoenzaad dat vervolgens wordt gemixt met macapoeder (gemaakt van wortel van de Zuid-Amerikaanse macaplant), cacaopoeder, ho shou wu (Aziatische kruidachtige klimplant), kokosolie, schisandrabessen en bijenpollen.  

 

Corrigeer