Celebs

Kleinkind van bekende actrice breekt schedel bij incident

Kleinkind van bekende actrice breekt schedel bij incident

Susan Sarandon en haar dochter Eva Amurri Martino die zelf ook actrice is en al meespeelde in 'Friends' en 'House'. Foto: Photonews

Eva Amurri Martino, de dochter van actrice Susan Sarandon, heeft in een post op haar blog over het moederschap voor het eerst verteld over een vreselijk incident dat zich heeft voorgedaan waarbij haar pasgeboren zoon ernstig gewond raakte. De nanny had hem per ongeluk op zijn hoofd laten vallen waardoor hij een schedelbreuk opliep.

Eva Amurri Martino is de 31-jarige dochter van Susan Sarandon en moeder van twee. Over het ouderschap houdt ze een blog bij en daar deelde ze onlangs een voor elke ouder ongetwijfeld vreselijk verhaal. Rond de periode van Thanksgiving beleefde ze namelijk de schrik van haar leven toen ze 's nachts wakker werd van het gekrijs van haar zoon Major. De nanny die 's nachts op hem past, was in slaap gevallen en had hem uit haar handen laten glippen. Het jongetje kwam met een harde klap op de grond terecht. 

Schedelbreuk

"Kyle (haar man) en ik werden op een nacht plots wakker van het lawaai van een hoofd dat tegen de vloer sloeg en hysterisch gehuil. Het was onze zoon die uit de handen van de nanny was gevallen. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat Major een schedelbreuk en een bloeding in de hersenen had opgelopen. Daar hebben we twee dagen in doodsangsten doorgebracht terwijl ze hem aan verder onderzoek onderwierpen. Zeggen dat het de twee meest traumatische en angstige dagen van mijn leven waren, is een understatement. Ik zou het mijn ergste vijand niet toewensen", getuigt ze. 

Paniekaanval

Meer dan twee maanden later is de baby aan de beterhand. De nanny kreeg wel haar ontslag, ook al zegt Eva dat ze de vrouw niets kwalijk neemt en dat het een menselijke fout was. "Toch is het moeilijk om momenteel iemand anders voor Major te laten zorgen, want ik vertrouw niemand meer. Als Major nu huilt, moet ik meteen terugdenken aan het voorval en krijg ik een paniekaanval", zegt ze nog eerlijk.

 

Thank you from the bottom of my heart to everyone who has reached out with words of comfort or to share their own stories the past 24 hours. It is so moving to know there are so many of you who are wishing our sweet boy well, and who are rooting us on as a family. I'd like to say one thing, which is that Parenthood is not a competition. Nobody gets an award at the end of all of it for doing it the best or most perfect way. All that matters is how we make our children feel, how we feel about them, and how we feel about ourselves as parents. To those who have expressed judgement, cruelty, and criticism of me, my choices, or my fragility during this time- I'm not going to justify myself to you. But I sincerely wish that 2017 brings you enough self love and confidence that you no longer feel the need to tear down another person during their darkest moment. ?????? Peace, please. Xx EAM

Een foto die is geplaatst door HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) op

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees