Politie verspreidt opsporingsbericht voor mysterieuze vrouw die dood werd gevonden in Geluwe

Politie verspreidt opsporingsbericht  voor mysterieuze vrouw die dood werd gevonden in Geluwe
Ieper -

De politie heeft geen idee wie de vrouw is die afgelopen weekend levenloos is gevonden in een doodlopend straatje vlakbij de A19 in Wervik. Daarom is nu een opsporingsbericht verspreid, met foto’s van onder meer de juwelen van de vrouw.

Zaterdagochtend iets voor 10 uur is in een doodlopend straatje vlakbij het Congobos en de A19 het stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. Hoe de vrouw precies om het leven is gekomen, moest blijken uit de autopsie maar die heeft niet voor een doorbraak gezorgd.

Tot op heden zijn de identiteit, doodsoorzaak en tijdstip van overlijden van de vrouw onduidelijk. Het betreft wel het lichaam van een vrouw die wellicht meerderjarig is. Er is nog geen link gevonden met enig dossier van verdwijning. Er zijn wel aanwijzingen dat de vrouw overleden is met toedoen van geweld.

Om te weten te komen wie de vrouw is, vraagt de politie om volgende opsporingsbericht te verspreiden:

Op zaterdag 31 december 2016, omstreeks 9.30 uur, werd het lichaam aangetroffen van een onbekende vrouw. Ze kon nog niet worden geïdentificeerd. Het slachtoffer werd gevonden in een gracht langs de Beselarestraat in Geluwe.

Het slachtoffer is een jonge vrouw en 1,50 meter groot en slank gebouwd. Ze droeg verschillende juwelen: een damesuurwerk met metalen armband en een halsketting. Bovendien had het slachtoffer een opvallend motief op haar teennagelen.

Weet u wie deze vrouw zou kunnen zijn, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees