Vrouw zwaar toegetakeld bij huiselijk geweld

Vrouw zwaar toegetakeld bij huiselijk geweld

Het huis op het nummer 36 in de Bloemstraat werd verzegeld. Foto: fvv

Gentbrugge / Gent -

De politie moest zaterdag uitrukken naar de Bloemstraat in Gentbrugge voor een geval van zwaar huiselijk geweld. Een vrouw werd met de MUG afgevoerd en een man werd geboeid meegenomen.

In het huis in de buurt van het station van Merelbeke wonen een tiental mensen van Oost-Europese origine. De problemen begonnen volgens buurtbewoners al vrijdagavond toen uit de woning aanhoudend geroep en getier weerklonk. Zaterdagochtend escaleerde de situatie dusdanig dat een buurtbewoner de politie belde.

In het huis troffen de ordediensten zeker één zwaargewonde vrouw aan. Ze zou met een mes zijn toegetakeld. Verschillende mensen beweren een schot te hebben gehoord, maar kon niet worden bevestigd. Getuigen zagen nadien hoe de politie verschillende mannen wegvoerden. Daar werden meer dan vijf combi’s voor gebruikt. Later op de dag kwam het lab ter plaatse en ’s avonds werd de voordeur verzegeld.

De zaak is in handen van het Oost-Vlaamse parket, maar daar was men zaterdag erg karig met commentaar. “Ik kan alleen bevestigen dat we een incident onderzoeken”, zegt parketwoordvoerster An Schoonjans.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio