De Romeo’s schitteren in trailer voor hun schlager-actiefilm H.I.T.

Video: KFD Belgium

Afgelopen zomer vonden de opnames plaats voor H.I.T., de actiekomedie van De Romeo’s. In de film vertolken Chris, Davy en Gunther zichzelf, maar blijkt Davy een undercover agent te zijn in de geheimzinnige H.I.T.-missie.

H.I.T. belooft een film te worden voor het hele gezin en kan een heuse sterrencast voorleggen. Onder andere Marijn De Valck, Belle Perez, Ann Ceurvels, en ongeveer alle Vlaamse schlagerzangers en -zangeressen maken hun opwachting in de film.

In de film heeft Chris het moeilijk met het steevast te laat komen van zijn collega Davy. Wanneer een van hen vlak voor een optreden wordt aangevallen en Davy een indrukwekkende interventie doet, vragen Chris en Gunther een verklaring. Davy moet hen dan wel vertellen dat hij een geheim agent is. Voor Chris bewijst dat echter dat Davy niet met zijn hart bij de groep is en dat De Romeo’s dus maar moeten stoppen.

H.I.T. wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint, het bedrijf achter onder andere De Buurtpolitie en Rijker dan je Denkt. De film moet vanaf 15 maart in de Vlaamse bioscoopzalen verschijnen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees