Voetbal2de Provinciale - RONNY DENEIRKVE Drongen

“Het gevoel dat er meer inzat”

Gent -

KVE Drongen speelde 1-1 gelijk op het veld van Kleit en profiteerde dus niet optimaal van de onverwachte uitschuiver die naaste achtervolger De Pinte maakte op Latem.

Assistent-trainer Ronny Deneir: “De wedstrijd kon een volledig ander verloop gekend hebben als een vroeg schot van Tom Ponnet niet op de kruising was terechtgekomen maar wel tegen de netten.”

“Zoals we verwacht hadden, startte Kleit met een versterkte verdediging. Bij de enkele kansen die we kregen in de eerste helft was de thuisdoelman bij de pinken. Bij de rust hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd. We bleven baas en Van Hee kwam dicht bij het openingsdoelpunt. Een counter leidde tot een onverdiende 1-0. Gelukkig konden we snel orde op zaken stellen via Van Hee die alleen voor de doelman niet faalde.”

“Voor aanvang van de wedstrijd waren we tevreden met een gelijkspel omdat Kleit een kandidaat is voor de top drie. Achteraf gezien hebben we toch het gevoel dat er meer inzat. Zeker als we op voorsprong waren gekomen. Toch zijn we al bij al tevreden. We lopen een puntje uit op De Pinte. De titelstrijd blijft wel spannend want het kan snel gaan in een driepuntensysteem.”

“Onze sterkte is de brede kern waardoor we een sterke bank hebben. Bij een vervanging verzwakken we niet. Soms halen we er echt voordeel uit. We staan nu voor een paar zware wedstrijden. Als we die met een goed resultaat afsluiten kunnen we de topper op De Pinte in februari aanvatten zonder druk. Dan komt er wellicht meer duidelijkheid.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio