Voetbal3de Provinciale - NICOLAS HERMIEVSV Gent

“Onverhoopt, maar wel verdiend”

Gent -

VSV Gent zette het jaar goed in met een knappe zege op het terrein van Zaffelare A (0-2).

Sportief verantwoordelijke Nicolas Hermie zag een sterk geel-zwart aan het werk: “Het was een aangename wedstrijd tussen twee goed voetballende ploegen. De eerste helft was gelijkopgaand. Na de rust hebben we één van ons beste prestaties van het seizoen neergezet. Gedurende zo'n 25 minuten haalden we een zeer hoog niveau. Techniek, snelheid en beweging: alles was top. We kwamen verdiend op voorsprong via een strafschop die op zich wel een geschenk was. Even later scoorde Mullins een wereldgoal met een vluchtschot in de kruising. Daarna hebben we enkele kansen laten liggen.”

“Zaffelare probeerde nog iets recht te zetten, maar we hielden vrij makkelijk stand. De zege was meer dan verdiend en ook wel onverhoopt. Op voorhand hadden we zeker willen tekenen voor een punt.”

“Het eerste objectief was het behoud veiligstellen en dat is nu gebeurd. Er wordt momenteel geen nieuw concreet doel vooropgesteld. We willen bevestigen en nog zo veel mogelijk punten pakken.”

“Sommige jongeren zijn op een paar maanden enorm gegroeid en die ontwikkeling willen we doortrekken. Onze technische staf levert prima werk. De contractbesprekingen verlopen positief. In tegenstelling tot de voorbije jaren zal er bij VSV geen leegloop zijn. We hebben een principeakkoord met trainer Filip Duquet. Zoals hij eerder aangaf moeten we op zoek naar versterking als we ook volgend seizoen willen meedraaien in de top vijf.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio