Hotel Lepelbed draagt zorg voor nieuwe Buffalo’s

Hotel Lepelbed draagt zorg voor nieuwe Buffalo’s

Norbert De Ganck vangt in zijn hotel nieuwbakken AA Gent-spelers op en is voor hen zo’n beetje een vaderfiguur. Foto: fvv

Gent / Melle -

Echt thuiskomen doen buitenlandse aanwinsten van KAA Gent en testspelers niet in de Ghelamco Arena, maar in Hotel Lepelbed. Daar, op de Brusselsesteenweg in Melle, doet Norbert De Ganck (77) al jaren de was en de plas voor nieuwbakken Buffalo’s.

Tijdens de winterstage verblijven ze in Oliva Nova Beach & Golf Resort in Spanje, maar zodra ze terug in het land zijn, zullen doelman ­Lovre Kalinic en aanvaller Samuel Kalu met open armen worden ontvangen in Hotel Lepelbed in Melle. Aan het ontbijtbuffet zullen de aanwinsten er de net aangeschafte middenvelders Jose ­Rodriguez uit Panama en de IJslander Dagur Dan ­Þórhallsson treffen.

Norbert weet van wanten

Al jaren ontfermt uitbater Norbert De Ganck zich over de nieuwe buitenlandse Buffalo’s. De profs blijven in Hotel Lepelbed tot ze een eigen woonst hebben of oud genoeg zijn om alleen te wonen, de testspelers blijven tot ze weten of KAA Gent iets in hen ziet. De afgelopen seizoenen had De Ganck zo onder anderen Bryan Ruiz en Roberto ­Rosales onder zijn hoede. “Maar mijn favoriet was Alin Stoica. Hij is de enige die nog belt om me gelukkig Kerstmis en nieuwjaar te wensen”, zegt De Ganck.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees