“Ik heb genoten toen mijn vriend mijn dochtertje verkrachtte en vermoordde”

“Ik heb genoten toen mijn vriend mijn dochtertje verkrachtte en vermoordde”

Terwijl haar vriend en zijn nicht haar tienjarige dochtertje aan het verkrachten en aan het wurgen waren, keek moeder Michelle Martens (35) uit Albuquerque in New Mexico gewoon toe. Zelfs toen het meisje om hulp smeekte, greep ze niet in. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

In augustus vorig jaar troffen enkele politieagenten het stoffelijke overschot van Victoria Martens (10) aan in het appartement van haar moeder. Het lichaam was in stukken gesneden en zorgvuldig verborgen in de badkamer en in de keuken.

Niet lang na de gruwelijke ontdekking kon de politie moeder Michelle Martens (35), haar vriend Fabian Gonzales (32) en zijn nicht Jessica Kelley (32) arresteren.

Toegekeken

In eerste instantie beweerde Martens dat ze samen met Gonzales was aangevallen door Kelley, die eerder al veroordeeld was voor verkrachting. Naar eigen zeggen had ze geen idee wat er met haar dochter Victoria was gebeurd.

Maar na de lange verhoren veranderde ze uiteindelijk haar verhaal. Martens gaf toe dat Gonzales en Kelley haar dochtertje Victoria hadden verkracht en vermoord op 23 augustus, de dag na haar tiende verjaardag.

De moeder vertelde dat ze zelf de hele tijd had toegekeken en er zelfs van had genoten. Zelfs toen het meisje om hulp smeekte, had ze niet de neiging om in te grijpen.

SOA

Uit het autopsierapport - dat onlangs werd vrijgegeven - blijkt bovendien dat Victoria een seksueel overdraagbare aandoening had op het moment van haar dood. Daaruit leidden de speurders af dat het meisje eerder al seksueel misbruikt was.

Michelle Martens gaf daarop toe dat ze haar dochter online had aangeboden aan een netwerk van pedofielen. In de zes maanden voor haar dood had ze twee mannen uitgenodigd om seks te hebben met haar dochter.

Martens, Gonzales en Kelley zullen vermoedelijk in oktober voor de rechtbank verschijnen. Het is niet duidelijk of de politie ook de twee pedofielen kon identificeren.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees