Celebs

Madonna praat over haar liefde voor toyboys

Madonna praat over haar liefde voor toyboys

Foto: Photo News

Jesus Luz, Brahim Zaibat en de Nederlandse Timor Steffens: de jonge mannen zijn nauwelijks dertig jaar en hebben allemaal het bed gedeeld met Madonna. De Amerikaanse popkoningin is zelf 58 jaar, houdt nu eenmaal van (veel) jongere mannen en daar vindt ze niets mis mee. Dat maakt ze duidelijk in een interview met modeblad Harper’s Bazaar.

Madonna, die op de cover van het nieuwste nummer staat naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van het blad, stoort zich aan de manier waarop mensen omgaan met haar niet-traditionele relaties. “Ik heb een behoorlijk onconventionele familie gecreëerd. Ik heb mannen gehad die drie decennia jonger waren dan mij. Dat heeft er blijkbaar toe geleid dat mensen zich zeer oncomfortabel voelden. Ik heb de indruk dat alles wat ik doe, mensen oncomfortabel maakt.”, zegt ze.

 

 

De ‘Express Yourself-zangeres bewijst vervolgens dat ze nog steeds achter de titel van haar hit staat. “Ik geloof in een vrije meningsuiting, niet in censuur. Ik geloof in gelijke rechten voor iedereen. En ik geloof dat vrouwen trots mogen zijn op hun seksualiteit en de manier waarop ze die uiten. In het leven is er geen moment waarop je plots niet meer mag zeggen of tonen wie je bent”, voegt de ster eraan toe.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees