De heerlijke reactie van Britt Van Marsenille wanneer ze merkt dat haar microfoon nog aan stond

Video: De Madammen / Steven S. Fjordstrom

Britt Van Marsenille was zich tijdens de uitzending van De Madammen vanochtend even niet bewust van het feit dat haar microfoon nog aanstond. Ze zei over het gesprek met een luisteraar iets eerder: “Ik dacht, ik lul nog wat verder.” Een uitspraak die natuurlijk niet voor heel luisterend Vlaanderen bedoeld was.

Het ongemakkelijke moment speelde zich af na een telefoongesprek met luisteraar Greta, die belde om antwoord te geven op een prijsvraag. Ze kon het goede antwoord (De Vlooibergtoren uit Callboys) maar moeizaam omschrijven, waardoor het gesprek vermoedelijk iets langer duurde dan gepland.

Even later zei Van Marsenille dat ze nu wel dacht de Gouden Micro voor 2017 te verdienen omwille van haar flater, en dat ze wel degelijk “echt, oprecht heel blij is voor luisteraar Greta”. Bij de verkeersaankondiging ietsje later kan ze zich duidelijk ook nog maar moeilijk serieus houden.

De volledige aflevering kan je hier beluisteren. Het antwoord van de vrouw op de prijsvraag begint op minuut 45 in de aflevering, de reactie van Britt op het voorval hoor je vanaf minuut 50.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees