Ze dreigde ermee stripper te worden, maar daar had haar mama een fantastische reactie op

Ze dreigde ermee stripper te worden, maar daar had haar mama een fantastische reactie op

Foto: Twitter

Toen Aissa Sencion het even moeilijk had tijdens haar studies aan de universiteit, flapte ze eruit dat ze misschien maar moest stoppen met studeren en gewoon voor een carrière als stripper moest gaan. Wat ze niet had zien aankomen, was de verrassende reactie van haar moeder.

Iedereen kent ze wel: momenten waarop je er allemaal even genoeg van hebt. Bij Aissa, een studente uit het Amerikaanse Los Angeles, zat het zo diep dat ze aan haar moeder voorstelde om met haar studies te stoppen en voor een carrière als stripper te gaan.

Waar veel moeders de uitspraak gewoon zouden weglachen, ging Aissa’s moeder een stapje verder. Ze kocht een nogal uitdagende outfit en legde die klaar voor haar dochter, met een briefje erbij.

“Dit leek me een perfecte eerste outfit voor de start van je carrière”, staat erop te lezen.

Aissa had het cadeautje van haar moeder duidelijk niet verwacht. Ze postte de foto’s op Twitter met als bijschrift “Toen ik zei dat ik zou stoppen met mijn studies om stripper te worden, bedoelde ik dat natuurlijk niet letterlijk, mama!”

Of Aissa het pakje ook effectief gepast heeft, weten we niet, maar we hebben een sterk vermoeden dat ze niet veel later terug achter haar boeken is gekropen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees