Opnieuw vier verdachten vrij in overvaldossier Kim Kardashian

Opnieuw vier verdachten vrij in overvaldossier Kim Kardashian

Foto: AP

Gisteren heeft de Franse politie opnieuw vier verdachten vrijgelaten die maandag waren opgepakt in het kader van het onderzoek naar de overval op Kim Kardashian in Parijs.

Het gaat om drie mannen en een vrouw. Gisteren waren ook al drie personen na verhoor vrijgelaten, onder wie de 27-jarige chauffeur van de limousinedienst die de Amerikaanse vedette enkele dagen lang door Parijs gidste. Tien personen, onder wie één vrouw, blijven voorlopig aangehouden. De politie gaat ervan uit dat daar ook de vijf effectieve overvallers bij zijn, allemaal professionele gangsters tussen 54 en 72 jaar oud.

Het Amerikaanse celebritymagazine TMZ meent ondertussen te weten dat Kim Kardashian niet naar Parijs zal afreizen om het proces bij te wonen omdat Franse rechters ook bereid zouden zijn haar te laten verhoren in de Verenigde Staten. Het blad brengt vandaag ook een apart stuk over de link tussen de juwelendieven en de illegale diamanthandel in Antwerpen. Voor het blad staat het al vast dat de gestolen juwelen verdwenen in de duistere winkeltjes van het diamantdistrict en dat Kim haar sieraden nooit meer zal terugzien. Het magazine photoshopte zelfs een beeld bij elkaar van een somber kijkende Kim op de Antwerpse Groenplaats.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees