Interieur

Solden shoppen? Deze interieurstukken blijven nog een tijdje trendy

Solden shoppen? Deze interieurstukken blijven nog een tijdje trendy

Foto: *

Wie dezer dagen van plan is om de winkelstraten onveilig te maken, mag zeker ook de woonwinkels niet links laten liggen. Wil je daarbij specifiek op zoek gaan naar de trends van het komende voorjaar, laat je dan vooral inspireren door de trendkleuren donkergroen en terracotta, boheemse prints, planten en kurk.

Donkergroen was het voorbije seizoen één van de belangrijkste trendkleuren. Het komende zomerseizoen blijft dit kleur met stip op één staan, maar het moet zijn plaatsje aan de top voortaan wel delen, want donkerblauwe en grijsblauwe tinten lijken een steile mars op de populariteitsladder te maken.

(Foto's: 1. tollens.com 2. homedsgn.com 3. bloglovin.com)

Ook planten blijven een hoofdrol in het interieur spelen. Groot of klein maakt allemaal niet uit, zolang je er maar een paar gezellig samen groepeert  en een leuk plaatsje in huis bezorgt. Zelfs hangende planten zijn opnieuw hip.

(Foto's: 1. adamrobinsonondesign.com 2. planete-deco.fr)

Kurk verdween dan weer eventjes van de trendradar, maar is nu helemaal terug van weggeweest. Vooral kurken meubilair lijkt hip, al blijft dit ecologische en geluidsdempende materiaal natuurlijk ook heel erg geschikt voor wanden en vloeren.

(Foto's: 1. ikea.com 2. bloomingville.com)

Hou je van prints? Dan zijn boheemse prints misschen wel volledig je ding. Leuk extraatje aan deze trend is dat je zeker geen fortiun hoeft uit te geven om het in je interieur te integrereen. Met slechts enkele kussens en een leuk tapijtje kom je al een heel eind.

(Foto's: 1. bohemianhouse.tumblr.com 2. juliasroomfordessert.blogspot.com 3. interiorsonline.com.au)

Wie geen fan is van donkere kleuren, houdt misschien wel van terracotta. Deze natuurlijke kleur, die meteen doet denken aan zonnige bestemmingen in het zuiden, lijkt dan ook de populaire poedertinten en pastelkleuren van de voorbije zomerseizoenen te vervangen.

(Foto's: 1. homeandelicious.blogspot.com 2. adairs.com.au 3. plascontrends.co.za)

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees