Moeder (26) ontdekt dat ze kanker heeft na toevallige ontmoeting tijdens huwelijksreis

Moeder (26) ontdekt dat ze kanker heeft na toevallige ontmoeting tijdens huwelijksreis

Foto: ss

Tijdens haar huwelijksreis op Cyprus werd de 26-jarige Danielle McCulloch plots aangesproken door een vrouw in de supermarkt. De vrouw, die arts bleek te zijn, had een verontrustende knobbel gezien in haar hals en raadde haar aan om die zo snel mogelijk te laten onderzoeken.

Kort nadat Danielle McCulloch (26) in het huwelijksbootje was gestapt, liep ze in een supermarkt op Cyprus. Daar werd ze aangesproken door een dokter die tijdens het passeren een knobbel in haar hals had opgemerkt.

“Ik wist niet hoe ik moest reageren toen ze me aansprak”, zegt Danielle. “Het kwam nogal uit het niets en het was vrij persoonlijk. Maar ze was heel overtuigend toen ze zei dat ik ermee naar de dokter moest gaan.”

Kanker

Eenmaal ze terug in de Engelse stad Peterborough was, liet ze een biopsie uitvoeren. “Ik maakte me niet echt zorgen omdat ik niet geloofde dat er iets mis was”, klink het. “Toen de biopsie niets opleverde, dacht ik dat alles in orde was. De artsen raadden me echter aan om de knobbel toch te laten verwijderen om op zeker te spelen.”

Pas dan ontdekten ze dat Danielle stadium drie schildklierkanker had. “Toen de dokters mij het nieuws vertelden, werd alles wazig. Ik was aan het luisteren, maar kon amper horen wat ze zeiden. Ik kon enkel aan mijn gezin en mijn twee jonge kinderen denken.”

Dankbaar

Tijdens haar behandeling werd Danielle geïsoleerd. Een week lang mocht ze haar familie en haar vrienden niet zien.

Een zware periode, maar zonder de behandeling zou de tumor haar dood geweest zijn. “Ik ben de dokter zo dankbaar dat ze me heeft aangesproken in de supermarkt. Ze heeft mijn leven gered. Niemand anders had de knobbel ooit opgemerkt, en ik dacht dat ik me er geen zorgen om moest maken. Zonder die ontmoeting zou dit verhaal helemaal anders geëindigd zijn.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees