Celebs

Helmut Lotti: “Jelle en ik gaan elk onze weg”

Helmut Lotti: “Jelle en ik gaan elk onze weg”

Foto: KDS

Helmut Lotti verhuist dit jaar naar Duitsland nu hij er meer en meer succes krijgt. Zijn vrouw Jelle Van Riet zal echter niet mee verhuizen naar Duitsland. Het koppel gaat, mede door de verhuis, uit elkaar.

De zanger maakte de aankondiging op zijn Facebookpagina. “Mijn keuze gaat vergezeld door spijt. Deels omwille van mijn verhuis, gaan Jelle en ik elk onze eigen weg. Een moeilijke beslissing die ons diepbedroefd achterlaat. Daarom vraag ik ook om onze privacy te respecteren. Ik zal hier stil over blijven, maar wil graag melden dat ik terugkijk op bijna tien jaar samen, die voor het grootste deel prachtig, fascinerend en intens waren. Ik zal ze voor altijd koesteren.”

In een column schreef Van Riet jaren geleden over de start van hun relatie en de mediastorm toen die bekend raakte: “Kijk, ik ben, eerlijk waar hand op het hart, de eerste om toe te geven dat er nóg koppeltjes zijn die elkaar op een geestige, originele en romantische manier hebben ontmoet, maar zo geestig, zo origineel en zo romantisch als wij? Met alle respect, maar neen, ik ken er geen. Wij zijn een hemelse match op aarde en dus is het zeg maar logisch dat wij dezer dagen pagina’s van kranten en tijdschriften vullen.”

In diezelfde column gaf ze ook toe dat ze wel een heel onverwacht paar vormden, maar dat ze elkaar al snel beïnvloedden: “Soit, de hele grap liep dus uit de hand en ooit onmogelijk geachte situaties zijn nu al vanzelfsprekend: ik ga naar Crooner-concerten, hij leest Tom Lanoye op verlof.” In 2009 traden de twee in het huwelijk op de Grote Markt in Antwerpen.

Helmut Lotti: “Jelle en ik gaan elk onze weg”
Jelle en Helmut traden op 9 mei 2009 in het huwelijk Foto: BELGA
Helmut Lotti: “Jelle en ik gaan elk onze weg”
Foto: BELGA
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees