Ondernemers prijzen elkaar aan bij eigen klanten

Ondernemers prijzen elkaar aan bij eigen klanten

Rita Meskens heeft nu al positieve ervaringen met de BNI-werking. Foto: red

Wachtebeke -

Ondernemers die proberen elkaars omzet te verhogen. Dat is het doel van de “Business Netwerk International Puyenbroeck”. “We hebben er al heel leuke ervaringen mee”, zegt Rita Meskens uit Wachtebeke.

Business Network International, kortweg BNI, is een wereldwijd netwerk voor ondernemers. Sinds gisteren heeft ook de regio rond Wachtebeke zo'n BNI. “We noemen het heel toepasselijk BNI Puyenbroeck Wachtebeke”, zegt Robby De Caluwé, burgemeester van Moerbeke en Chapter Director van de kersverse BNI.

“Binnen Oost-Vlaanderen zijn we de dertiende afdeling. Een BNI bestaat uit enthousiaste ondernemers die eigenlijk voor elkaar op zoek gaan naar opdrachten. Elk lid is van een andere beroepsgroep en beschikt uiteraard over honderden contacten. Wekelijks komen we samen op woensdagmorgen vanaf 6.45 uur. We stellen onze ondernemingen voor en leren elkaar zo beter kennen. Het opgebouwde vertrouwen wordt gebruikt om elkaars bedrijf bij de eigen klanten aan te bevelen. Zo trachten we onze omzet op te krikken.”

INFO

Info via BNI Regio Directeur Dirk Verschueren op 0475-474.096

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio