Reporter begaat blunder bij mevrouw Sagan (maar die kan ermee lachen)

Een Australische reporter beging eerder deze week een blunder die kan tellen. Terwijl Peter Sagan zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, interviewt de reporter van het lokale SBS Cycling Central een fan van Peter Sagan... zo dacht hij toch. Het bleek echter om Katarina Smolkova te gaan, beter bekend als mevrouw Sagan.

Het leverde alvast een grappige conversatie op. “Bent u een fan van Peter Sagan”, zo wilde de reporter weten. “Zeker, hij is best cool. Ik heb zijn logo op mijn shirt staan”, repliceerde mevrouw Sagan, “hij is een echte held.”

“Woont u in Australië?”, was de volgende vraag van de reporter, die de hint niet helemaal begreep. “Nee hoor, ik woon samen met Peter”, knipoogde Katarina.

Peter Sagan is intussen op hoogtestage in Argentinië. Hij mocht van de organisatie van de Tour Down Under niet meerijden in de Towards Zero Race in Melbourne. Lees hier meer.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.