Meeusen zet Telenet Fidea Lions onder druk: “Waar willen ze met mij naartoe?”

Meeusen zet Telenet Fidea Lions onder druk: “Waar willen ze met mij naartoe?”

Foto: Photo News

Tom Meeusen twijfelt aan zijn toekomst bij Telenet Fidea Lions. “Ik ben niet één, maar meerdere banken achteruit gezet”, zegt hij. “Ik ben mijn carrière begonnen bij Telenet en droomde ervan mijn hele loopbaan voor Telenet te rijden. Maar als ik nog langer wil blijven crossen, moet ik aan mezelf beginnen denken. Ik heb nog niets gehoord van Bob Verbeeck of Sven Nys en weet dus niet waar ze met mij naartoe willen. Oké, ik lig nog tot 31 december 2017 onder contract, maar eind dit veldritseizoen zou ik toch willen weten waar ik aan toe ben. Ik moet mijn opties kennen. Anders snijd ik in mijn eigen vlees.”

Meeusen heeft zijn kritiek al openlijk geventileerd. “En Sven heeft me verteld dat hij geschrokken is van mijn uitspraken. Maar hij mag me niet verkeerd begrijpen. Ik heb geen enkel probleem met Sven en over Telenet Fidea hoor je mij geen woord verkeerd zeggen. Zelfs op de komst van Lars van der Haar heb ik nooit commentaar gehad.”

Meeusen laat zijn belangen vertegenwoordigen door Hans van Kasteren. “Ik weet niet of hij al contacten heeft gehad met andere ploegen. Maar het seizoen duurt nog maar een goede maand. Ik hoop zo snel mogelijk iets meer te weten. Ook van de leiding van de Telenet Fidea Lions. Ik wil weten waar ik aan toe ben.”

Meeusen finishte gisteren in Hoogerheide tweede na uitstekend teamwerk in dienst van ploegmaat Lars van der Haar.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.