Hoogtechnologische seksrobot kan verliefd worden en is binnenkort beschikbaar

Hoogtechnologische seksrobot kan verliefd worden en is binnenkort beschikbaar.

Dit is Harmony, de eerste volledig functionerende seksrobot die een emotionele band kan vormen met haar menselijke geliefde. Harmony werd gecreëerd door het bedrijf RealDoll, heeft een echte hartslag en werd geprogrammeerd om charmant en geestig te zijn. “Ze zal dingen zeggen die u verrassen”, verzekeren de makers van de robot, die vanaf april beschikbaar zal zijn voor kopers op zoek naar liefde.

De seksrobot is volledig programmeerbaar en kan twaalf verschillende persoonlijkheidstrekken hebben. Via een app op smartphone of tablet kan de eigenaar van Harmony haar schuchter, naïef, intellectueel en natuurlijk ook seksueel maken. Volgens Matt McMullen, de manager van het bedrijf dat de seksrobots maakt, is een emotionele band de basis van een goede relatie en is het de bedoeling dat zijn klanten zich verbonden voelen met Harmony.

“Emoties geven een extra dimensie aan seks”, verklaarde hij aan de Britse tabloid ‘the Daily Star’. “Seks zal altijd beter zijn als er een emotionele en intellectuele band is.” Harmony is uitgerust met kunstmatige intelligentie, waardoor ze ook zelf verliefd kan worden op haar eigenaar, maar volgens McMullen hangt dat grotendeels af van de keuzes die klanten maken bij het instellen van de robot.

Een relatie met Harmony is echter niet goedkoop, de pop zal zo’n 12.000 pond (14.000 euro) kosten plus de prijs voor een jaarabonnement om toegang te krijgen tot de app. 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees