Daar gaan we weer: complotdenkers zien in zwangerschapsfoto’s Beyonce bewijs dat ze lid is van de Illuminati

Daar gaan we weer: complotdenkers zien in zwangerschapsfoto’s Beyonce bewijs dat ze lid is van de Illuminati

Foto: instagram

Geen Beyonce-nieuwtje dat voorbijgaat zonder dat geruchten van haar lidmaatschap van de Illuminati de kop opsteken. Het illustere en mythische broederschap zou leden hebben op de hoogste plaatsen, waardoor ze wereldwijd wegen op de politiek, cultuur en economie.

“Y’all haters corny with that Illuminati mess”, zong Beyonce in haar vorig jaar uitgebrachte nummer Formation. Die ene lijn tekst zorgde ervoor dat de geruchten over Beyonce’s positie bij de Illuminati een hoogtepunt bereikten. Na de foto van haar zwangere buikje op Instagram gisteravond, zijn die geruchten weer helemaal terug van weggeweest. Complotdenkers hebben zelfs extra aanwijzingen gevonden in de foto die hun theorie moeten staven.

Vooral de datum is van belang. De zangeres kondigde haar zwangerschap aan op 1 februari 2017. Zowel 1 als 2 (de maand) en 2017 zijn priemgetallen. Die zouden een grote symbolische lading hebben voor de Illuminati en altijd de voorkeur krijgen bij het vastleggen van data voor grote gebeurtenissen.

Daarnaast was de compositie van de foto waarmee Beyonce haar zwangerschap aankondigde, licht piramidevormig. Ook de driehoek is een veelgebruikt symbool bij de Illuminati en vertegenwoordigt de machtsstructuur in de wereld. Enkele machtigen bovenaan de piramide besturen de wereld, vele gewone mensen vormen de basis die doet wat de machtigen beslissen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees