DE OFFERTE. Wat kost een platdakvenster?

DE OFFERTE. Wat kost een platdakvenster?

Foto: Fakro

Een platdakvenster voorziet een ingesloten ruimte onder een plat dak van daglicht. Fakro bekijkt met ons de mogelijkheden en prijskaartjes. Alle vermelde prijzen gelden voor een platdakvenster van 1 m², exclusief btw.

Koepel of vlak?

Wanneer je het venster van buitenaf ziet, kan een koepel het zicht ontsieren en kies je beter voor een platdakvenster. Het is wel duurder door het maatwerk en de grotere hoeveelheid gebruikt glas.

Beglazing als isolatie

Voor een platdakvenster met koepel betaal je voor tweelagige beglazing gemiddeld 1.000 euro, voor vierlagige beglazing is dat 1.585 euro. Beide gaan elektrisch open en dicht.

Bij een vlak platdakvenster (dus zonder koepel) bedraagt het prijskaartje voor drielagige beglazing gemiddeld 1.025 euro, voor vierlagige beglazing is dat 1.618 euro.

Inkijk: opaal of helder?

Opaal glas laat voldoende licht door en vermijdt doorkijk. De prijs van een platdakvenster met koepel blijft hetzelfde voor opaal en helder glas. Voor een vlak platdakvenster betaal je 10 % meer voor opaal.

Verluchting

Platdakvensters zijn vast of gaan manueel of elektrisch open. Voor een manueel opengaand systeem betaal je gemiddeld 120 euro extra. Voor een elektrisch systeem komt er 435 euro bij.

Deze richtprijzen zijn zuiver indicatief. Surf naar Livios.be voor meer informatie over platdakvensters. Of stel je eigen vraag via www.livios.be/forum.

 

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees