Seks & Relaties

Nieuwe datingapp brengt gebruikers samen op basis van gemeenschappelijke ergernissen

Nieuwe datingapp brengt gebruikers samen op basis van gemeenschappelijke ergernissen

Foto: Shutterstock

Geen succes op Tinder of soortgelijke apps? Probeer het dan eens met ‘Hater’, de eerste app die mensen samenbrengt op basis van gemeenschappelijke ergernissen.

Vergeet het traditionele swipen. ‘Hater Dater’ schotelt je een resem vragen voor uit meer dan 3.000 verschillende thema’s, gaande van politieke debatten tot slaapgewoonten. Geen fan van vegetarische schotels of heb je een hekel aan mensen die op hun buik slapen? De app genereert al je antwoorden en gaat op zoek naar mannen en vrouwen met dezelfde ergernissen of gewoonten.

Heb je enkele potentiële dates gevonden? Dan helpt de app je verder met een mogelijke openingszin. ‘Hater’ biedt een meerkeuzevraag aan die meteen het ijs breekt tussen jou en je potentiële date.

De app, die momenteel getest wordt in New York, toont alvast aan dat de Amerikanen het helemaal gehad hebben met de recente presidentsverkiezingen en een hekel hebben aan onbeleefde voetgangers op het zebrapad.

De app zou vanaf 8 februari beschikbaar zijn voor iPhonegebruikers. Op de Android-versie is het nog even wachten tot de lente.

Corrigeer

In het nieuws

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees