Belgische wielrenster achtervolgd door pervert in busje: “Ik heb schrik om nog alleen te gaan trainen”

Belgische wielrenster achtervolgd door pervert in busje: “Ik heb schrik om nog alleen te gaan trainen”

Fien (links) met twee van haar ploeggenoten Foto: Twitter

De Belgische wielrenster Fien De Paepe is het slachtoffer geworden van een pervert. Tijdens een trainingstocht in het Spaanse Calpe werd ze achtervolgd door een verdacht busje, waarin een masturberende man bleek te zitten.

Fien De Paepe is een 20-jarige wielrenster die rijdt bij Autoglas Wetteren. Haar vriendje, Julien Vanden Brande (22), is ook een wielrenner. Hij rijdt voor het continentale team Veranclassic - AGO.

Ze is goed bevriend met Puck Moonen, de Nederlandse vriendin van Eli Iserbyt die ook koerst. Eind vorig jaar maakten Fien De Paepe, Puck Moonen en Angela De Visser hun eigen “Jonge Benen”, in navolging van het populaire VRT-programma.

Pervert

Tijdens haar laatste trainingstocht in Calpe werd De Paepe het slachtoffer van een pervert. Ze deed haar verhaal op Twitter. “Beste vrouwelijke wielrenster in Calpe”, begint ze. “Ik heb vandaag op training iets meegemaakt waarvoor ik jullie wil waarschuwen. Ik was alleen aan het trainen toen ik merkte dat een lichtblauw busje (type Citroën Berlingo, Volkswagen Caddy) mij volgde.”

“Het busje passeerde me, om iets verderop te wachten en me terug te laten voorbijrijden”, gaat De Paepe voort. “Op de weg van Moraira naar Calpe zag ik een man met de deur van het busje open naast de weg staan. Toen ik dichter kwam, merkte ik dat hij aan het masturberen was. Ik was in shock en walgde ervan, maar ben OK nu. Ik heb gewoon schrik om opnieuw alleen te gaan trainen.”

Oproep

De Belgische deed dan ook een oproep naar iedereen die het busje opmerkt. “Ik heb de nummerplaat niet onthouden maar als je een HEEL LELIJK en verdacht lichtblauw busje met zwarte randen ziet, laat het me dan weten. Ik ben hier om mezelf voor te bereiden op het aankomende seizoen en doe waar ik van hou, met mijn fiets rijden. Ik wil niet dat een pervert dat van me afneemt.”

 

 

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees