Wordt deze zuiderse schone de vervangster van Joy Anna Thielemans?

Wordt deze zuiderse schone de vervangster van Joy Anna Thielemans?

Foto: instagram

Deze week verlaat Joy Anna Thielemans de cast van ‘Thuis’. De actrice wil andere horizonten opzoeken, letterlijk dan, met een verhuis naar Amsterdam. Ondertussen lijkt het volgens Dag Allemaal alsof de makers van ‘Thuis’ al voor opvolging gezorgd hebben met Elisabeth Puglia.

De intrede van de 25-jarige Elisabeth Puglia zou wel eens kunnen samenhangen met de terugkeer van Mathias Vergels in de soap. Zijn personage Lowie zou er in Valencia een boeltje van gemaakt hebben door een relatie te beginnen met het lief van zijn professor, Chiara.

In het ‘Thuis’-boek vertelt Lowie haar ook dat ze samen misschien een nieuwe start kunnen maken, “hier of hier heel ver vandaan”. Enter Elisabeth Puglia, die op 7 december al “Nieuwe rol, nieuwe outfits” postte op Facebook, zonder meer informatie te willen geven. Nu blijkt dat Puglia weliswaar een gastrol krijgt in Thuis, maar dat het geen rol zal zijn van dezelfde orde als die van Jana, dat meldde de productie van de soap op Facebook.

Aandachtige soap-kijkers hebben haar misschien al aan het werk gezien als interim-receptioniste Jolien bij VDB Fashion in ‘Familie’, maar verder heeft Elisabeth zich voornamelijk beziggehouden met marketingwerk. Ze is naast actrice ook oprichter van haar eigen marketingbedrijf, Gen-Y.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees