Celebs

Tanja Dexters toch nog samen met Italiaanse vlam

Tanja Dexters toch nog samen met Italiaanse vlam

Foto: Photo News

Een paar weken geleden pakte Dag Allemaal uit met het nieuwst dat Tanja Dexters en haar Italiaanse vriend Ignazio hun relatie hadden opgegeven. De voormalige Miss België zegt nu in Het Laatste Nieuws dat ze wél nog een koppel vormen.

Tanja Dexters vierde maandag in alle bescheidenheid haar veertigste verjaardag en licht in het interview een tipje van de sluier over haar liefdesleven. Ze vertelt dat haar vertrouwen in mannen beschadigd is en dat haar ex Miguel de man van haar leven is. “Ik zie hem nog doodgraag”, klinkt het. Intussen bouwt ze naar eigen zeggen voorzichtig iets op met haar vijftien jaar jongere Italiaanse knapperd Ignazio, zoon van ex-wielerlegende Francesco Moser.

Dat nieuws komt een beetje als een verrassing omdat de twee volgens de geruchten hun relatie hadden verbroken. “We zijn niet uit elkaar, maar we zien elkaar wat minder. Dat geeft ons meer tijd om af te tasten waar dit naartoe gaat”, zegt Tanja. De blondine, die afgelopen weekend voor de gelegenheid roze lokken had, vindt het een goede relatieformule. “Ik ben graag bij een man, maar de breuk met mijn ex blijft nazinderen. Het is mijn grootste wens om ooit weer lief te hebben zoals ik dat bij Miguel kon.”

In het interview vertelt Tanja nog dat het cijfer veertig niet veel met haar doet, maar dat ze bang is om een hartaanval te krijgen. Haar vader kreeg er zelf een op zijn 52e.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees