Gasten laten in quoteringen waardering voor metamorfose blijken

Andromeda verkozen tot beste hotel aan de Belgische kust

Andromeda verkozen tot beste hotel aan de Belgische kust

Straks zullen alle 108 kamers van hotel Andromeda vernieuwd zijn. Foto: dji

Oostende -

Hotel Andromeda is door HotelSpecials verkozen tot beste hotel aan de Belgische kust. Een mooie erkenning voor de groep C-Hotels, die sinds de overname 2,5 jaar geleden al vier miljoen euro in de vernieuwing van de accommodatie investeerde.

Hotel Andromeda werd in oktober 2014 overgenomen door de investeringsgroep Depoorter, Vercaemst & Steenoven. Hotelier Xavier Vercaemst en zijn vrouw Inge Decuypere baten het hotel sindsdien uit onder de vlag van C-Hotels. Die groep is ook nog eigenaar van hotel Burlington in Oostende, Excelsior in Middelkerke en Helios in Blankenberge. Sinds de overname investeerde C-Hotels al vier miljoen euro in Andromeda. Een nieuwe ontbijtzaal, zeven volledig gerenoveerde vergaderzalen met een capaciteit van 250 genodigden, een vernieuwde fitnesszaal, receptie, en C-Bar en The Living Room als nieuwe gezellige plek waar vroeger de brasserie was, leidden sindsdien tot een metamorfose van het hotel.

De veranderingen worden samen met de vernieuwde kamers geapprecieerd door de gasten. Want Andromeda is door HotelSpecials uitgeroepen tot beste hotel aan de Belgische kust.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio