WIN. Duotickets voor Circus Barones in Stekene

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Stekene

Foto: rr

Stekene - In het nieuwe jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show onder de noemer “Whow! Circus Wonderland!”. Op dinsdag 21 en op woensdag 22 februari strijkt het circus neer op de parking Centrumzone in Stekene. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van dinsdag 21 februari om 18 uur.

Dit jaar is het thema van het circus ‘Whow! Circus Wonderland!’. De clowns Patatje en Ronny nemen de bezoekers mee op een droomreis die hen zal leiden langs een exotisch getinte ouverture uit Zuid-Amerika, luchtacrobatie, comedy en dierennummers met paarden, lama’s, kamelen en - in primeur - ara’s. Een mooie choreografie, moderne geluids- en lichttechnieken en een bijzondere schuim-act vormen de klap op de vuurpijl.

Voorstellingen in Stekene zijn er op:

  • Dinsdag 21 februari om 18 uur
  • Woensdag 22 februari om 15 uur 

De voorstelling op dinsdag om 18 uur is een familievoorstelling. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van dinsdag 21 februari om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaar dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio