Celebs

Ex van Tanja Dexters zet nieuw lief aan de deur wegens diefstal

Ex van Tanja Dexters zet nieuw lief aan de deur wegens diefstal

Foto: Photo News

Het is over en uit tussen Miguel Dheedene (43) en Robin, de winkelmedewerkster voor wie hij Tanja Dexters vorig jaar liet staan. De reden? De 25-jarige blondine zou kleding gestolen hebben uit zijn winkel, schrijft Tv Familie.

Miguel leerde Robin kennen op de werkvloer van zijn modebedrijf Fashion Club 70. De twee kregen een affaire en toen die vorig jaar aan het licht kwam, werd Tanja’s hart gebroken. Vandaag is Miguel opnieuw vrijgezel, want onlangs dumpte en ontsloeg hij haar. Volgens andere werknemers stal de blondine uit het magazijn om die kleding in het zwart door te verkopen.

“Eind januari is de bom gebarsten”, aldus een van de personeelsleden. De bron zegt dat Miguel razend is geworden en Robin zonder aarzelen aan de deur zette. Ze zat in één klap zonder lief en zonder job. Intussen heeft Miguel bekend dat hij Robin heeft ontslagen om dringende redenen. “Het klopt dat hier sprake is van zeer zware fouten”, zegt hij. “Het gaat om diefstal op verschillende manieren. We hebben de bewijzen zwart op wit. Ik kan er niet veel over kwijt omdat er een rechtszaak van komt”, klinkt het nog.

De modeman voegt eraan toe dat hij Robin graag zag en haar alles gaf, maar dat de mislukte relatie met haar een belangrijke les is voor de toekomst. De blondine ontkent de feiten. Zij beweert dat ze ontslagen is omdat de relatie werd verbroken. Of de breuk er nu toe zal leiden dat Miguel en Tanja elkaar terugvinden? Dat valt af te wachten. Zij maakt er alvast geen geheim van dat de hele affaire nog steeds nazindert.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees