Hij was wanhopig op zoek naar zijn vermiste dochter, maar toen kwam iets anders aan het licht

Hij was wanhopig op zoek naar zijn vermiste dochter, maar toen kwam iets anders aan het licht

Bobby Harvey en zijn dochter Emileigh (l), Savanna Lark (r)

Van de 15-jarige Savanna Lark uit de Amerikaanse staat South Carolina ontbrak sinds donderdagmiddag 9 februari elk spoor. Savanna had niets bij zich, dus ook geen gsm waarmee haar ouders of de politie haar zouden kunnen opsporen. Deze woensdag kwam de verrassende ontknoping van een vader die zélf op zoek was naar zijn vermiste dochter.

Hij was wanhopig op zoek naar zijn vermiste dochter, maar toen kwam iets anders aan het licht
Bobby Harvey en Emileigh

Bobby Harvey was zelf ook op zoek naar zijn dochter Emileigh Shaw (16). Ze was in de loop van 11 februari verdwenen. Hij had sterke vermoedens dat ze zich in een bepaalde straat bevond, en ging er van deur tot deur. Eén van de bewoners zei dat er maar één meisje bij hem woonde, maar Harvey zag duidelijk dat er nog iemand buiten rondliep. Hij belde de lokale politie en die ontdekte ter plaatse dat het tweede meisje Savanna Lark was. In het huis hing een sterke geur van marihuana en werden heel wat drugs en wapens gevonden. De man werd gearresteerd.

“Ik had van veel mensen informatie gekregen over een bepaald huis in Abbeville en ging erheen om met de eigenaars te praten. Het was duidelijk dat ze iets verborgen”, vertelt Harvey. “Maar ik weet nog altijd niet waar mijn dochter uithangt, en of ze nog leeft. Elk meisje van zestien dat weg is van huis, is potentieel in gevaar.”

Ook de moeder van Savanna is opgelucht, maar heeft ook gemengde gevoelens. “Ik kan me niet inbeelden hoe hij zich voelt, want zijn dochter is nog steeds vermist”, klinkt het. “Maar we zijn hem zo dankbaar dat zijn zoektocht de onze heeft opgelost.”

Gelukkig kwam er donderdag ook goed nieuws voor Harvey. ’s Avonds, iets na achten, vond de politie zijn dochter Emileigh veilig en wel terug. Ze is nu weer bij haar familie.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees