Willemsfonds trekt naar Lokerse kunstgalerij De Vuyst

Willemsfonds trekt naar Lokerse kunstgalerij De Vuyst

Foto: De Vuust

Lochristi - Dinsdag 7 maart trekt de Willemsfondsafdeling Lochristi naar de bekende kunstgalerij De Vuyst in de Kerkstraat in Lokeren. Niet voor zomaar een bezoek. Op zaterdag 11 maart, vier dagen nadat het Willemsfonds er op bezoek is, vindt er in galerij De Vuyst een grote kunstveiling plaats, Daardoor zullen alle zalen van de kunstgalerij een maximaal aantal kunstwerken bevatten.

Eén van de veilingverantwoordelijken zal de deelnemers aan het bezoek een deskundige rondleiding geven die een beeld moet geven over het reilen en zeilen van een kunstgalerij; en de bezoekers krijgen aan de vooravond van de belangrijke veiling, een idee van de aard, de diversiteit en de belangrijkheid van het aangeboden werk. 
 

Ook niet leden zijn welkom op deze culturele avond. Wie wil deelnemen aan dit geleid bezoek schrijft in op het secretariaat 09/3558198 of via mail aan robertsteens@hotmail.com  vóór 26 februari 2017. Inschrijvingen zijn slechts geldig als u ook 5 € pp (hoofd- en gezinsleden Willemsfonds) of 8 € pp (niet leden)  overschrijft op rekening BE93 9731 1031 1767 van Willemsfonds Lochristi.  
 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio