Celebs

Verleidster Pommeline werd vroeger gepest: "Ze noemden me dik"

Verleidster Pommeline werd vroeger gepest: "Ze noemden me dik"

Foto: *

Pommeline Tillière, de blonde verleidster die in het programma 'Temptation Island' haar ''400 cc aan humor" in de verf zette, heeft zich niet altijd zo goed in haar vel gevoeld. "Ik was wat mollig en daar kwamen opmerkingen over", vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

"Op de speelplaats was ik het kindje dat alleen stond en met wie gelachen werd", vertelt Pommeline. "Ik was wat mollig -misschien snoepte ik te graag - en daar kwamen opmerkingen over. 'Dikke' zeiden ze dan. Of iets over mijn vetrolletjes. De typische scheldwoorden waren het. Ik wilde het me niet aantrekken en wilde het van me af laten glijden. Soms kon ik dat. Maar het deed wél pijn."

Ondertussen voelt Pommeline zich wel lekker in haar vel: de kilo's van weleer zijn weg en ze liet haar borsten vergroten. Daar maakt ze  geen geheim van: “Omdat ik me daarvoor niet hoef te schamen. Als je iets niet hebt en je wilt het, moet je er maar voor betalen. Ook al kost dat 4.000 euro. Trouwens: je moet eens weten hoeveel meisjes valse borsten hebben", zei ze afgelopen weekend in een interview in onze krant. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees