Deze plastische chirurg noemen ze “de vaginafluisteraar”: zijn praktijk heeft meer patiëntes dan ooit

Deze plastische chirurg noemen ze “de vaginafluisteraar”: zijn praktijk heeft meer patiëntes dan ooit

“De vaginafluisteraar.” Zo noemen ze de Iraanse plastische chirurg Amir Marashi, die gespecialiseerd is in operaties van het vrouwelijke geslachtsdeel. Hij voerde zo al meer dan 400 veranderingen uit om vrouwen “de perfecte vagina” te kunnen geven, wat ook hun seksleven heel wat beter zou maken. Zijn praktijk doet het beter dan ooit.

Dokter Marashi hield deze week de allereerste tentoonstelling over de “perfecte vagina’s” tijdens de New York Fashion Week. Daar legde hij uit dat heel wat dames duizenden euro neertellen voor een “sexier geslachtsdeel”.

Verschillende ingrepen

Marashi kan verschillende ingrepen doen om het geslachtsdeel te veranderen: de schaamlippen inkorten, de vaginaopening strakker maken, de G-plek vergroten of zelfs het clitoriskapje aanpassen. “De meeste vrouwen kiezen ervoor om hun zelfvertrouwen op te krikken met een mooiere vagina. Ook kunnen ze zo meer en betere orgasmes krijgen”, zo zei de chirurg.

Niet alle operaties die hij uitvoert zijn puur op basis van een esthetisch standpunt. Sommige vrouwen willen bijvoorbeeld hun schaamlippen laten verkleinen om het fietsen minder pijnlijk te maken. Ook slachtoffers van genitale verminking kunnen bij hem een reconstructie van de clitoris krijgen. “Eén keer plaatste hij zelfs een nagemaakt maagdenvlies bij een vrouw die haar maagdelijkheid moest bewijzen om te huwen”, beweert journaliste Kase Wickman, die op de tentoonstelling aanwezig was.

Sms opvolging

Het gaat over ingrijpende ingrepen en de chirurg sms’t nog heel lang na met zijn patiëntes, om er zeker van te zijn dat er geen complicaties optreden. Een heus werk, want hij doet momenteel 80 tot 100 operaties per jaar. Toch is hij nog niet op zijn hoogtepunt, want er zijn steeds meer dames die een beroep doen op zijn diensten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees