Elektriciteitsbedrijf De Witte-Vandecaveye wint Trends Gazelle 2017

Elektriciteitsbedrijf De Witte-Vandecaveye wint Trends Gazelle 2017

Jan De Witte Foto: djr

Pittem / Wingene -

In de hoofdzetel van Barco in Kortrijk zijn de drie laureaten van de snelst groeiende West-Vlaamse bedrijven bekendgemaakt. Het gaat om een initiatief van Trends.

In de categorie middelgrote bedrijven schoot De Witte-Vandecaveye uit Pittem/Wingene de hoofdvogel af. In de periode 2011 tot en met 2015 kende het elektriciteitsbedrijf de grootste groei op het vlak van personeel, omzet en cashflow in vergelijking met andere West-Vlaamse middelgrote bedrijven.

Het bedrijf werd opgericht eind de jaren vijftig en hield zich voornamelijk bezig met elektrische installaties. Sinds 2003 kwamen daar ook allerhande werken voor spoorlijnen bij. Dat had een enorme uitbreiding van het personeelsbestand tot gevolg. Waren er toen acht medewerkers, dan heeft het bedrijf nu al tachtig medewerkers in dienst. “Onze flexibiliteit is onze grote troef. We werken op de uren wanneer niemand anders dat wil, zowel 's nachts als in de weekends”, legt Jan De Witte uit. “De prijs is dan ook een bekroning voor wat we doen.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio