Celebs

BV's op de rode loper van 'Allemaal Familie' onthullen: "Hij, betrapt op seks? Ja, maar niet met mij"

Nathalie Meskens’ nieuwe film ‘Allemaal Familie’ ging maandag in première en bekend Vlaanderen tekende maar al te graag present. In de film gaan de personages van Meskens en (voormalig) Thuis-acteur Bill Barberis mee op familieweekend, en dus werd op de rode loper de vraag gesteld: "Ben je ooit al eens tijdens een vrijpartij betrapt geweest of heb je zelf je ouders ooit betrapt?" De antwoorden waren behoorlijk interessant.

Margriet Hermans werd ooit betrapt maar deed hetzelfde bij haar ouders. "Ze waren zo verstandig om er niets van te zeggen", aldus de 62-jarige Hermans. "En ik ook, maar ik vroeg me wel af wat dat daar allemaal was." Bart de Pauw is er zeker van dat zijn ouders slechts drie keer seks gehad hebben. "Ik heb twee zussen en ik ben er ook." Christophe Stienlet moest vooral zijn "bek houden" tijdens zijn antwoord...

Meskens kreeg de vraag wat het grappigste was dat ze als kind heeft uitgestoken. Ze vertelde niet meteen een grappig verhaal, wel een memorabel. "Ik spaarde als kind voor een brommer. Mijn moeder had dan achter mijn rug een brommer gekocht, als verrassing. Ik kwam in de garage en zag een brommer staan. Toen gingen we eten voor mijn verjaardag en ik vroeg aan mijn moeder: 'Amai, van wie is dieje mottige brommer?' Ik keek naar haar en ze zakte helemaal in mekaar..."

De film

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijk gevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl boeren goed, de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steve's vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, dierenverzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kindjes de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw.

Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen....deze slaan in als een bom. En dat is niet het enige... wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees