Disney maakt cast voor Star Wars-spin-off over Han Solo bekend

Disney maakt cast voor Star Wars-spin-off over Han Solo bekend

Foto: Starwars.com

Goed nieuws voor Star Wars-fans die meer willen weten over het leven van Han Solo en zijn trouwe copiloot Chewbacca. Disney gaf maandag het officiële startschot voor de voorlopige titelloze prent met de jonge Solo in de hoofdrol. Han Solo - smokkelaar. Schurk. Held.

De camera’s draaien sinds 20 februari volop om het avontuurlijke verleden van de iconische smokkelaar en zijn metgezel in beeld te brengen. De film zal de avonturen van Han Solo en Chewbacca die plaatsvonden voor de gebeurtenissen in ‘Star Wars: A New Hope’ verder onderzoeken en zal dieper ingaan op eerdere ontmoetingen met oude bekenden zoals Lando Calrissian.

De producenten publiceerden maandag een foto van de acteurs die gestalte zullen geven aan de hoofdrolspelers. Alden Ehrenreich, vooral bekend van de film ‘Beautiful Creatures’ uit 2013, wordt de jonge Han Solo en zal worden bijgestaan door Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton en Phoebe-Waller-Bridge. De Finse basketballer Joonas Suomato kruipt in de huid van ’s werelds bekendste Wookiee en herneemt daarmee zijn rol die hij speelde in ‘the Force Awakens’.

De Star Wars-spin-off over het verleden van Han Solo verschijnt op 25 mei 2018 in de bioscoop

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees