Ook Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ heeft zijn mening over Tine

Ook Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ heeft zijn mening over Tine

Foto: VTM

Olijke knuffelbeer Nicolas, die in ‘Blind Getrouwd’ de ware liefde lijkt gevonden te hebben bij Evelien, steunt in een hartverwarmende tweet zijn collega-trouwer Tine na de vele, bittere reacties die ze op sociale media te verwerken kreeg.

“Liefste Twitteraars, willen jullie Tine alsjeblieft wat respijt geven? Ze heeft echt een goed hart en verdient dit niet! Bedankt”, schrijft de 27-jarige productmanager uit Deurne op Twitter.

Tine kwam tijdens de aflevering maandag onder vuur te liggen op sociale media omdat ze met verschillende uitspraken liet merken dat ze haar uitverkoren Ben helemaal niet aantrekkelijk vindt. “Mijn vorig lief was ook geen knappe”, was zo’n uitspraak waarmee ze Ben zichtbaar kwetste.

Uitgepraat

“Ik weet dat ik mijn woorden beter had moeten kiezen”, reageert Tine op het voorval in de krant Het Laatste Nieuws. “Dat besefte ik ook meteen. Ik ben echter zodanig open en eerlijk, met het risico dat er soms iets verkeerds uit m’n mond komt. Ik besef dat ik Ben daarmee heb gekwetst en dat hebben we ondertussen al lang uitgepraat.”

LEES OOK. Tranen en stappen achteruit in ‘Blind Getrouwd’: “Trouw je voor het eerst dan sla je een flater”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees