Dramatische twist en choquerende beelden in Thuis: “Ik wil niet, Toon!”

Dramatische twist en choquerende beelden in Thuis: “Ik wil niet, Toon!”

Thuis-fans zijn gechoqueerd. Ze kunnen nog steeds niet geloven wat er in de laatste aflevering van 'Thuis' gebeurde. Daarin zagen ze hoe Toon, gespeeld door acteur Bill Barberis, zich aan Judith vergrijpt. “Ik wil het niet, Toon!” horen we haar roepen.

De verhalen in 'Thuis' kregen vrijdagavond ineens een dramatische wending. Judith wil met macho Toon gaan joggen, maar als ze hem komt ophalen bij hem thuis is duidelijk te zien dat Toon andere dingen in gedachten heeft. Hij probeert Judith te kussen, als die hem afweert slaan zijn stoppen door. Judith kan slecht op het nippertje voorkomen dat Toon haar verkracht.

Terwijl Judith moet vechten om niet overweldigd te worden, gaat het er bij haar man Tom helemaal anders aan toe. Die viert een professioneel succes met zijn zakenpartner Karin. Maar het feestje loopt uit de hand en Tom bedriegt Judith (opnieuw).

De fans van Thuis zijn er niet goed van, niet van de harde beelden en evenmin van de onverwachte wending die het scenario zo krijgt. Anderen vinden het dan weer een goede zaak. “Goed dat ze zo’n situaties van verkrachting en aanranding aankaarten, want dat gebeurt ook in het echte leven”, klinkt het.

Andere reacties vinden dat de scenario’s van Thuis een te zware weg inslaat. “Mag het nog iets anders zijn dan gehoer en tamboer? Er kijken ook kinderen mee!”

Bill Barberis, de acteur die Toon speelt, zal de soap verlaten. Zal deze twist, waarin hij Judith aanrandt, het einde van zijn personage worden?

Heb jij vragen of wil je vrijblijvend met iemand praten na het zien van THUIS? Dan kan je steeds terecht bij Tele-Onthaal via teleonthaal.be, of bellen naar 106.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees