Na verzonnen bloedbad

Adviseur Trump doet opnieuw stof opwaaien: nu door haar hoge hakken

Foto’s waarop Kellyanne Conway als naaste adviseur van president Donald Trump luchtig geknield zit op een sofa in het Witte Huis en met haar hoge hakken aan hebben stof doen opwaaien op sociale media.

De foto’s zijn het werk van een verslaggever van het Franse persbureau AFP en dateert van een moment waarop de president hoofden van onderwijsinstellingen in het Oval Office ontvangt.

Voor vele twitteraars geeft Conway “blijk van gebrek aan respect”. “Conway met haar schoenen aan op de sofa in het Ovalen Kantoor loopt parallel met het algemeen gebrek aan respect waarvan de ploeg-Trump blijk geeft”, luidt het bijvoorbeeld.

Het is niet de eerste keer dat Conway opschudding veroorzaakt. Zo verzon ze eerder al een “bloedbad aangericht door vluchtelingen” om het inreisverbod voor moslims naar de VS te rechtvaardigen.

Maar ook Trump’s voorganger Barack Obama incasseerde kritiek voor de lossere manier waarop hij in het Witte Huis floreerde, bijvoorbeeld door zijn voeten op zijn bureau te leggen terwijl hij met adviseurs praatte.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S