Melania draagt Amerikaanse glitterjurk, Ivanka kiest voor Frans ontwerp

Melania draagt Amerikaanse glitterjurk, Ivanka kiest voor Frans ontwerp

Foto: AFP

Tijdens de eerste speech van Donald Trump voor het Congres waren ook alle ogen gericht op Melania die eindelijk nog eens op een officiële gebeurtenis verscheen. Ze droeg voor de gelegenheid een glitterjurk van Michael Kors. In tegenstelling tot haar stiefmoeder koos Ivanka voor een jurk van een Franse modeontwerper.

Ter gelegenheid van de eerste toespraak van haar man voor het Congres had Melania Trump geopteerd voor een eenvoudig zwart ontwerp van de Amerikaanse ontwerper Michael Kors met enkele opvallende glitterdetails. De bij elkaar passende blazer en rok met daarop een brede riem komen uit de lentecollectie van 2017 en kosten respectievelijk 4.750 en 4.360 euro. Op sociale media klonk er uit haast alle hoeken goedkeuring over haar volledig zwarte ensemble. 

Dochter Ivanka koos niet voor een Amerikaanse designer, maar wel voor een jurk van de Franse modeontwerper Roland Mouret. Ze deelde op Instagram een foto van zichzelf in het magentakleurige, asymmetrische ontwerp, samen met haar man Jared Kushner. Haar jurk zou om en bij de 2.800 euro gekost hebben, maar is ondertussen uitverkocht. 

 

Getting ready to leave The White House with @realdonaldtrump as he prepares to address Congress #JointSession

Een bericht gedeeld door Ivanka Trump (@ivankatrump) op

 

Corrigeer