Met dit lied herdenkt Eddy zijn vrouw die overleed bij aanslag Zaventem

Man herdenkt zijn vrouw met dit lied. Video: VEK

Brussel -

De man van één van de slachtoffers van de aanslagen van 22 maart, heeft een herdenkingslied gemaakt. Bijna een jaar na de aanslagen wil hij met het lied geld inzamelen voor de slachtoffers en de nabestaanden, zodat ze beter kunnen worden bijgestaan.

De vrouw van Eddy Van Calster, Fabienne Vansteenkiste, overleed op 22 maart tijdens de aanslagen in de luchthaven van Zaventem. Hij schreef het nummer 'Stars' voor haar.

"De tekst gaat over iemand, dus mij, die in het gras ligt, naar de sterren aan het kijken en aan het uitzoeken is hoe er contact kan gelegd worden met iemand die overleden is, in dit geval Fabienne, en dan vraag ik ja, waarom is het allemaal gebeurd en ik krijg niet altijd antwoord", zegt Eddy.

Met het nummer wil Eddy geld inzamelen voor de nabestaanden en de slachtoffers van de aanslagen. "Er is heel veel administratieve rompslomp. Er zijn zoveel dingen die nodig zijn."

Volgende week zijn de opnames afgerond en kan je het nummer bestellen via het mailadres van Eddy: eddy.vancalster@skynet.be.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees