Mama

Dat deze baby een rockster wordt, zie je al op de echo

Dat deze baby een rockster wordt, zie je al op de echo

Foto: Facebook

Terwijl er op de meeste echo's niet veel meer te zien is dan een hoofdje, neusje en heel misschien een arm of been, is de echo van deze Amerikaanse baby bijzonder duidelijk. Het is een rockster in wording.

Op de echo is heel duidelijk te zien dat de baby zijn pink en wijsvinger in de lucht steekt. Een gebaar dat in de muziekwereld voor het eerst te zien was op een concert van Black Sabbath en ook wel 'the sign of the horns' wordt genoemd. Een statement dat je dus vooral ziet op rockconcerten. 

De Amerikaanse papa merkte het handgebaar als eerste op en was meteen vertederd door de kleine rockster in wording. De mama postte de echo op Facebook met het onderschrift dat hun kinderen al de coolste ter wereld zijn nog voor ze zijn geboren. 

De mama vond het vooral heel erg grappig. Zeker ook omdat de hele zwangerschap er al eentje is die ze niet snel zal vergeten. "Het is de derde keer en ik ben nog nooit zo ziek geweest als bij het begin van deze zwangerschap. Het is de eerste keer ook dat ik zo veel beweging voel en voortdurend zin heb in Doritos en Pepsi."

 "Als een echte rockster bereidt de baby ons nu al voor op wilde feestjes en slapeloze nachten", grapte de mama nog in The Huffington Post. 


Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees