Willy Naessens ontmoet Willy Naessens... en steelt de show

Van links naar rechts: de echte en valse Marie Jeanne, Madeleineki en haar echtgenoot Tavi, de valse en echte Willy Naessens en burgemeester Marnic De Meulemeester van Oudenaarde. Foto: pma

Ronse / Wortegem-Petegem -

Willy Naessens en Marie-Jeanne Huysman kwamen gisteren kijken naar Tavi Buuneklaaker, het successtuk van Theater VTV. Op het einde van het stuk werd Willy op het podium geroepen. Gul als altijd trakteerde Willy prompt het gezelschap op een fles champagne.

In Tavi Buuneklaaker speelt Donaat Deriemaeker de rol van Willy Naessens, de zakenman uit Wortegem-Petegem die burgemeester Tavi moet helpen om de Bommels aan Oudenaarde te verkopen. Ook zijn project aan het station, waar Naessens een hotel ging bouwen, passeert de revue.

Gisteren kwam populaire Willy zelf kijken naar het toneelstuk, samen met Marie-Jeanne. Ook Marie-Jeanne wordt geparodieerd in het stuk. Op het einde ging Donaat de echte Willy halen om even te groeten op het podium. Willy zelf zei dat hij er van genoten had, maar gaf Donaat toch een les hoe hij Marie-Jeanne moet zeggen. “Het is niet Marie-Jeanne, maar MARIE-JEANNE. Je moet veel luider haar naam roepen”, zei hij.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio