VOETBAL2DE AMATEURKLASSE - Dirk AzouFC Gullegem

“We zullen het zelf moeten doen”

“We zullen het  zelf moeten doen”

Dirk Azou. Foto: VDB

Gullegem / Wevelgem -

Gullegem verloor met 3-2 op Brakel en verzeilt opnieuw op de voorlaatste plaats. Zondag komt Torhout. “Hopelijk herpakt dat zich niet na zijn magere tweede helft tegen Sint-Niklaas”, stelt Dirk Azou.

FC Gullegem deed vorige weekend een slechte zaak. De rood-witten verloren nipt met 3-2 op Olsa Brakel, terwijl de concurrenten Westhoek en Sint-Niklaas de drie punten pakten tegen respectievelijk Harelbeke en Torhout.

“Als we ons willen redden, zullen we het zelf moeten doen”, weet trainer Dirk Azou. “Zaterdag ging ik naar Torhout-Sint-Niklaas. Ik zag Torhout in twee gedaanten: bijzonder sterk voor de rust, onbegrijpelijk zwak in de tweede helft. Hopelijk doen ze bij ons hun tweede periode over.”

Na vier wedstrijden zonder nederlaag, kwam op Brakel een einde aan de Gullegemse succesreeks. “Brakel, dat zelf nog de punten goed kon gebruiken, was voor sommige van mijn spelers een maatje te groot”, bekent Dirk Azou. “Telkens hun klasbakken Haezebroek en Leroy naar een hogere snelheid overschakelden, hadden we het moeilijk. Dat is geen verwijt naar mijn spelers, alleen een vaststelling. Desondanks zat er in het slot alsnog een gelijkspel in.”

Nog zeven matchen en het Gullegem-avontuur zit er op voor Dirk Azou. “Of ik al iets achter de hand heb? Niks concreet. Wel enkele aanbiedingen van ploegen niet meteen uit de streek. Ik moet daar toch nog even over nadenken want ik heb naast voetbal nog een gezinsleven.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio