Er bestaat een geheime Tinder met alleen maar supermodellen en rijke mensen

Er bestaat een geheime Tinder met alleen maar supermodellen en rijke mensen

Heb je je ooit afgevraagd of supersterren ook op Tinder zitten? Ze zouden het blijkbaar wel kunnen, want speciaal voor de ‘happy few’ bestaat er een elitaire versie van de dating-app zo blijkt. Onder de naam ‘Tinder Select’ swipen verschillende rijke mensen al zes maanden onverstoord door de top van Tinder.

Rijke CEO’s, knappe zangers, charmante acteurs, ook zij vinden het niet altijd even simpel om in het echte leven op iemand af te stappen. Maar ook in de “gewone versie” van Tinder vonden misschien in hun gading niet, dachten de makers van de app.

Geheim, maar niet onbereikbaar

Geheim dat is het wel, want maar weinig mensen weten van dat deel van de app. Maar verborgen is het niet helemaal. Iedereen kan er in principe deel aan nemen, zolang je een uitnodiging hebt gekregen. Die krijg je vanzelf als je bij de 1% gebruikers hoort waarbij de meeste mensen naar rechts swipen en jou wel zien zitten.

Dat is de zogenaamde Elo-score, wat de ontwikkelaars de aantrekkelijkheidsscore van Tinder noemen. Hoe meer mensen jou naar rechts swipen, hoe meer aantrekkelijkere vrijgezellen ook jij voorgeschoteld krijgt. Dus als ook jij op Tinder die onbereikbare vrijgezelle acteur wil te pakken krijgen, dan zal zowat iedereen jou enthousiast een “like” moeten geven.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees