Wagen belandt op zijn dak in voortuin, bestuurder (25) overleeft crash niet

Wagen belandt op zijn dak in voortuin, bestuurder (25) overleeft crash niet

Foto: ndz

Waregem -

Bij een zwaar verkeersongeval in het West-Vlaamse Waregem is zondagavond een 25-jarige man uit Waregem om het leven gekomen. De bestuurder verloor om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur en belandde in een voortuin. Alle pogingen om de man te redden kwamen te laat.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20.30 uur aan de Kruishoutemseweg in Waregem. De bestuurder van een Peugeot 206 kwam uit de richting van Kruishoutem en volgde de Kruishoutemseweg. Even voorbij de brug over de E17 verloor hij om nog ongekende reden de controle over het stuur.

Het voertuig ging van de weg af in een bocht. Daarop reed de wagen tegen een metalen pilon en kwam hij op zijn dak in de voortuin van een woning terecht. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse en probeerden de man te reanimeren, maar voor de 25-jarige bestuurder kwam alle hulp te laat.

Het parket stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Die concludeerde dat er bij de crash geen andere wagens waren betrokken en dat de oorzaak gezocht moet worden in een stuurfout in combinatie met overdreven snelheid. Door het ongeval bleef de Kruishoutemseweg ter hoogte van het ongeval gedurende verschillende uren afgesloten voor alle verkeer.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees