Celebs

Kim Kardashian praat voor het eerst over overval in Parijs

Kim Kardashian praat voor het eerst over overval in Parijs
De Amerikaanse realityster Kim Kardashian (36) praat voor de eerste keer over de overval in haar Parijse hotelkamer, eind vorig jaar. Dat blijkt uit fragmentjes van een nieuwe Keeping Up with the Kardashians-aflevering die circuleren op het internet.

In het eerste filmpje vertelt Kim hoe bang ze zich op dat moment voelde. “Ze richtten hun geweer op mij en ik wist het gewoon: ze gingen me door het hoofd schieten. Dan plakten ze duct tape op mijn gezicht. Ik zag het geweer zo helder”, zegt ze nog steeds erg aangeslagen. "Ik heb een gezin. Laat me leven", zei ze op het moment van de feiten.


In een andere teaser voor de aflevering, die komende zondag wordt uitgezonden in de Verenigste Staten, zien we de vrouw van Kanye West al huilend over haar traumatische ervaring praten met haar zussen Kourtney en Khloe. Daaruit blijkt dat ze er op een gegeven moment aan dacht om te ontsnappen, maar niet durfde uit vrees dat ze zou neergeschoten worden. "En wat als de lift niet op tijd opende. Dan was ik eraan voor de moeite."
 

Kim Kardashian werd op 3 oktober 2016 overvallen in haar hotelkamer in de Franse hoofdstad Parijs, waar ze verbleef tijdens de modeweek. Op dat moment was haar bodyguard met haar zussen aan het feesten in een nabijgelegen club. De overvallers gingen aan de haal met een fortuin aan juwelen van de ster.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees