Food

Deze goedbetaalde droomjob laat je de wereld rondreizen om bier te proeven

Deze goedbetaalde droomjob laat je de wereld rondreizen om bier te proeven

Foto: Shutterstock

De Amerikaanse keten van biercafés World of Beer is op zoek naar vier stagiairs die de wereld willen rondreizen om overal pintjes te proeven en dat op kosten van het bedrijf. Meer nog, je wordt ze zelfs voor betaald.

World of Beer heeft een vacature uitgeschreven voor vier stagiairs die heel wat pintjes kunnen verzetten. Vier maanden lang reis je de wereld rond om overal bier te proeven. Zo doe je heel wat Amerikaanse steden aan, maar ook traditionele bierlanden in Europa zoals Duitsland, Tsjechië en natuurlijk ook België. 

Wie uiteindelijk wordt geselecteerd, krijgt ook 12.000 dollar (11.290 euro) zakgeld mee. Daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Zo moeten de uitverkorenen op sociale media filmpjes en foto's delen van hun avonturen en een passie hebben voor bier natuurlijk. Omdat het om een Amerikaans bedrijf gaat, moet je ook minstens 21 jaar oud zijn. 

Zin om je kandidatuur in te dienen? Dat kan nog tot 26 maart en wel via deze link

In dit filmpje kun je alvast zien wat de job inhoudt. De gelukkigen van vorig jaar gingen onder andere ook langs bij de Belgische brouwerijen van La Chouffe en Liefmans. Misschien heb je als inwoner van het bierland bij uitstek wel een streepje voor. 

Corrigeer