Mode

Stromae maakt voor het eerst schoenen

Stromae maakt voor het eerst schoenen

Foto: Mosaert

Mosaert, het kledinglabel van de Belgische muzikant Stromae en zijn vrouw Coralie Barbier, lanceert eind deze maand zijn vierde collectie. Daar horen voor het eerst ook schoenen bij, in samenwerking met het Parijse Repetto, bekend om zijn ballerinaschoen.

Het mag dan nu wel even stil zijn rond de muzikant Stromae, maar Paul Van Haver zit intussen niet stil. Mosaert, het kledinglabel dat hij in 2014 lanceerde samen met enkele vrienden en zijn stiliste (en intussen echtgenote) Coralie Barbier, is intussen toe aan zijn vierde collectie, die eind deze maand in de winkelrekken ligt.

Stromae liet kort na de lancering van Mosaert al optekenen dat hij droomde van een eigen schoenencollectie en nu is het zover. Bij de uniseks kleding die eind deze maand worden gelanceerd, horen ook een aantal loafers in samenwerking met het Parijse Repetto, voorzien van een printje met flamingo’s en jungleplanten.

“Vrouwenkleding heeft me altijd geïnspireerd, en ik vind dat mode voor mannen niet ver genoeg gaat, zeker niet als het om schoenen gaat”, aldus Stromae, die de modellen van het anders eerder sobere Repetto naar zijn hand mocht zetten. Repetto werkte eerder al samen met Comme des Garçons en Karl Lagerfeld.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees