Koppel bedankt voor dertien jaar trouw aan gemeenteraad: "Het zal niet hetzelfde zijn zonder jullie"

Jean-Baptiste Vanderlinden en zijn echtgenote Regine (in het midden ) gingen op de foto met de voltallige gemeenteraad van Nazareth. Foto: lvh

Nazareth -

Jean-Baptiste Vanderlinden en zijn vrouw Regine zijn door de gemeenteraad van Nazareth bedankt voor hun aanwezigheid op de zittingen. Het koppel, afkomstig uit Deinze, heeft geen politieke achtergrond, maar volgde de gemeentepolitiek “uit interesse”.

De gemeenteraadszittingen in Nazareth zijn geen grote publiekstrekkers. Verder dan een handvol toeschouwers komen de meeste tweede dinsdagen van de maand niet. Wie dertien jaar lang trouw op post zit, wordt dan al eens opgemerkt door de raadsleden.

Jean-Baptiste en echtgenote Regine deden die aangename vaststelling toen voorzitter Raf De Vos (CD&V) na de zitting nog even het woord nam.

“Wij als gemeenteraad kwamen te weten dat jullie opnieuw verhuizen naar thuisstad Deinze. We vonden toch dat we dat niet zomaar voorbij konden laten gaan. Bedankt voor de jarenlange aanwezigheid en succes bij de verhuizing. Het zal toch niet helemaal hetzelfde zijn zonder jullie”, zei hij glimlachend.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees